Home
Font size bigger Standard Font Size Font size smaller

Masuk

Saluran

Turn off/on Options FAQ Kide Chat

terakhir ago

Only registered users can send messages, registrt or login

My Points

PMS Notifier

You are not logged in.

PMS Mailbox

You are not logged in.


Powerd By : NorthPony
Carrefour Penang Prai
Alamat:
2929 Jalan Kelisa Emas 1,
Seberang Jaya,
13700 Perai, Penang.

 

Carrefour adalah pasar raya nombor satu di Eropah dan kedua terbesar di dunia.

Carrefour Penang Prai adalah rangkaian pasar raya yang menawarkan pelbagai barangan runcit yang terdiri daripada makanan beku dan segar hinggalah ke tekstil, pakaian dan kasut, serta barangan elektronik seperti produk kegunaan dapur dan produk elektrik audio dan visual.Carrefour lebih dikenali sebagai sebuah pusat sehenti yang mudah dengan tawaran pelbagai barangan untuk semua lapisan pengguna daripada suri rumah kepada pelajar serta mereka yang berkerjaya.

Tawaran Carrefour yang paling hebat ialah polisi pemulangan 100 peratus di mana mereka melindungi hak pengguna dari sebarang kecacatan produk. Jaminan Harga Terendah Carrefour merupakan satu lagi faktor tarikan mereka. Pengguna boleh membuat tuntutan dua kali ganda perbezaan harga antara harga Carrefour dan pesaing sekiranya harga pesaing adalah lebih murah berbanding harga Carrefour (tertakluk kepada terma - terma & syarat).

Keyakinan Carrefour dalam memberikan perkhidmatan yang berkualiti dan komitmen mereka menarik ramai para pengguna mengunjungi pasar raya Carrefour setiap minggu untuk pembelian dan penjimatan hebat.

Harga rendah Carrefour tidak bermakna rendah kualiti. Kualiti adalah satu elemen yang tidak akan dikompromi oleh mereka dalam menawarkan sesuatu yang menarik untuk anda. Nilai Jenama & Jaminan mereka memberi anda jaminan bahawa seluruh barangan produk mereka yang tiada tandingan harganya telah mematuhi kawalan kualiti standard yang telah ditetapkan oleh Carrefour.

 

  • Kawalan kualiti dan dihasilkan oleh Carrefour

  • Moden & Inovasi

  • Banyak pilihan

  • Keperluan harian

  • Bernilai untuk wang andaCarrefour Penang Perai mempunyai many makan yang boleh anda nikmati di food court seperti KFC, MCD, nasi kandar dan lain-lain lagi.Selain itu, ia juga mempunyai berbagai-bagai kedai sperti kedai pakaian,kedai roti,kedai permainan ,stall telefon bimbit dan banyak lagi .

 

Isnin - Jumaat

9:30 am - 11:00 pm

Sabtu - Ahad

8:00 am - 11:00 pmPegawai perkhidmatan mereka sentiasa bersedia untuk membantu anda setiap hari dari 9.00pg – 11.00 mlm.

 

 


 


Comments (0)
Only registered users can write comments!
 
 
No images