Home
Font size bigger Standard Font Size Font size smaller

Masuk

Saluran

Turn off/on Options FAQ Kide Chat

terakhir ago

Only registered users can send messages, registrt or login

My Points

PMS Notifier

You are not logged in.

PMS Mailbox

You are not logged in.


Powerd By : NorthPony
Pasifik Komtar

Pasifik Komtar terletak di bandar warisan ini dan pasti akan menarik perhatian pelancong dari seluruh dunia. Pasar Raya Agung Pacific dan Kedai Serbaneka terbuka untuk berniaga di Komtar pada tarikh 17 Disember 2008. Ia dikenali sebagai Pacific Komtar, menduduki di tempat yang tertinggal kosong ketika pasar raya Komtar tunduk kepada masalah dalaman.

 

Kedai Pacific Komtar yang baru akan menjadi penyewa baru di Komtar untuk menjadikannya sebagai pasaran kelas menengah dan atas. Pacific melabur RM20 juta untuk membangunkan dan mengubahsuai kedai baru yang bersempadan dengan Jalan Dr Lim Chwee Leong dan Jalan Ria, dan berhubung dengan Prangin Mall dengan lintasan pejalan kaki.

 

Komtar Pasifik mempunyai lebih daripada 500 jenama antarabangsa yang terkenal dalam fesyen, kosmetik dan wangi, item rumah penting dan banyak lagi. Pacific Komtar terikat untuk memenuhi semua keperluan anda di bawah satu bumbung!

 

Pacific Komtar mempunyai 4 tingkat dan sama seperti kedai harta anda untuk memenuhi keperluan harian anda. Anda boleh membeli barang keperluan seharian, buah-buahan dan sayuran segar, daging berkualiti dan banyak lagi di tingkat 1 Pacific Komtar- Pacific Marketplace yang mempunyai kawasan berjumlah 33,018 kaki persegi. Anda juga boleh membawa balik roti yang sihat dan lazat dari kedai roti. Pacific Marketplace mempunyai persekitaran yang luas dan selesa, rapi dan pelbagai pilihan untuk kemudahan membeli-belah keluarga anda.

 

Tingkat 2 ialah bahagian bayi dan kanak-kanak yang juga bahagian rumah tangga yang mempunyai kawasan berjumlah 37,632 kaki persegi. Tingkat 3 ialah syurga wanita-bahagian wanita yang mempunyai kawasan berjumlah 38.646 kaki persegi. Pacific Komtar ialah tempat sempurna untuk memuaskan hasrat membeli-belah wanita. Tingkat 4 ialah bahagian lelaki yang mempunyai kawasan berjumlah 29.408 kaki persegi. Selain itu, anda juga boleh membawa balik bagasi dan pakaian musim sejuk di tingkat 4.

Comments (0)
Only registered users can write comments!
 
 
No images